Për festën e Ilindenit mot i paqëndrueshëm, të premten shi i rrëmbyeshëm dhe bubullima

Mot të paqëndrueshëm paralajmëron DPHM për 2 gusht, kur Maqedonia e shënon festën kombëtare të Ilindenit.

Marketing

Të premten në disa vende priten shi i rrëmbyeshëm më intensiv dhe bubullima, lokalisht edhe në formë të motit të keq.

Nga e shtuna pritet stabilizim i motit.

Marketing