Për hyrje në Greqi pritet me orë të tëra

Kjo është gjendja në kufirin mes Maqedonisë së Veriut dhe Greqisë.
Fotografia është shkrepur nga një lexues i Press24 sipas të cilit pritjet shkojnë deri në një orë.

Marketing