Përse rrugët në filma janë gjithmonë të lagura?

A e dini arsyen përse bie shi në çdo film?

Marketing

Rrugët janë gjithmonë të lagura në filma.

Rruga e lagur jo vetëm që duket më mirë në kamerë, por në të njejtën mënyrë që është e vështirë për të parë shenjat e rrugëve kur jeni duke vozitur në shi gjatë natës, uji shpërndan reflektimet dhe ndihmon në eleminimin e hijeve të shkaktuara nga pajisjet e filmimit dhe burimet e shumta të dritës.

Kjo është arsyeja përse gjithnjë nëpër secilin film kamerat xhirojnë rrugët e lagura. A nuk është e mrekullueshme?

Marketing