Pini sa më shumë kafe, përmirëson funksionimin e këtij organi

Shumica e personave nuk mund ta nisin ditën pa një filxhan kafe, disa të tjerë me një nuk mjafatohen dhe nisin të dytin. Gjithsesi kjo tregon se kafeja është një nga pijet më të përhapura në botë .

Marketing

Kafeja është e përbërë nga një numër I madh I antioksidantëve, të cilët sipas studimeve ndihmojnë funksionimin sa më të mirë të mëlçisë.

Sëmundjert që e përfshijnë mëlçinëjanë të ndryshme duke filluar nga hepatitisi, ciroza dhe sëmundje të tjera. Sipas mjekëve dhe studimeve të bëra, konsumimi I së paku dy filxhanëve kafe në ditë ezvogëlon rrezikun nga këto sëmundje.

Kafeja është e përbërë nga së paku 100 lloje të përbërësve aktivë, të cilët luajnë një rol të madh në zvogëlimin e rrezikut të sëmundjeve të mëlçisë duke përfshire edhe kancerin e edhe kancerin e mëlçisë.

Hepatitisi C është gjithashtu një sëmundje shumë e përhapur më botë, që e prek mëlçinë dhe është ngjitëse. Sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë, 150 milion njerëz vuajnë nga kjo sëmundje ngjitëse.

Nëse dëshironi të parandaloni sëmundjet dhe çrregullimet e mëlçisë atëherë duhet të konsumoni së paku dy filxhanë kafë në ditë.

Marketing