Prilep, një person përdhunon shoqen e vajzës së tij

Një vajzë 11-vjeçare është dhunuar nga babai i shoqes së saj. Në Stacionin Policor në Prilep A.H ka denoncuar se më 21 maj 2018 rreth orës 09:00 vajza e tij 11-vjeçare ka shkuar mysafire tek shoqja e saj, ku nga ana e babait të shoqes R.Ç (39) është dhunuar.

Marketing

Dhunuesi 39-vjeçarë është arrestuar dhe është mbajtur në stacionin policor. Nga policia thonë se po ndërmarrin masa për të zbardhur rastin.

Marketing