Propozimi i VMRO-së për amnisti, më 26 nëntor para deputetëve

Propozim-ligji për amnisti të të akuzuarve për ngjarjet e 27 prillit i dorëzuar nga VMRO-DPMNE, para deputetëve do të gjendet në seancën e planifikuar më 26 nëntor.

Marketing

Me këtë propozim-ligj parashihet që të dënuarit për këto ngjarje të lirohen dhe të ndërpriten të gjitha procedurat penale në lidhje me 27 prillin.