Protesta në Greqi për “karakterin grek të Maqedonisë”

Në 13 qytete të pjesës veriore të Greqisë sot në orën 19 e 30 do të mbahen protesta paralele për “karakterin grek të Maqedonisë”.

Marketing

“Komiteti për luftë për karakterin grek në Maqedoni” organizon protesta në Pela, Kavala, Drama, Serres, Kukush, Polikostro, Voden, Florin, Kostur, Ptolemaida, Katerini, Lagadas dhe vendpushimin Nea Moudania të Halkidiki.

Marketing