Pse në shtëpi duhet të hysh ‘gjithmonë’ pa këpucë

Për shëndet-Këpucët sjellin me vete 421 mijë baktere.

Marketing

Për pastërti-Kështu dyshemeja dhe tapetet qëndrojnë të pastër për një kohë më të gjatë.

Për ekologji-Do përdorësh më pak detergjentë (që janë shumë të dëmshëm) për pastrimin e shtëpisë.

Për kohë-Më pak kohë e harxhuar duke pastruar shtëpinë, më shumë kohë e lirë për ty.

Për jetëgjatësinë e tapeteve dhe dyshemesë. Këpucët duke u kaluar shpesh përsipër, i gërvishtin dhe vjetërojnë.

Për mirëqenie-Të ecësh pa këpucë të ndihmon të mbash muskujt e këmbëve më të fortë dhe më elastikë.