Ballina Lajme Maqedoni Qyteti i Shkupit me 50 institucione nis aksion humanitar për Leonidin

Qyteti i Shkupit me 50 institucione nis aksion humanitar për Leonidin

Qyteti i Shkupit me 50 institucione të qytetit nis aksion humanitar për sigurimin e mjeteve të nevojshme për trajtimin e Leonid Indovit.

Marketing

Nga nesër do të fillojë një aksion humanitar në të 50 ndërmarrjet publike të qytetit, institucionet publike të qytetit dhe shkollat ​​e mesme në të cilat punonjësit dhe të gjithë qytetarët që vizitojnë këto institucione do të mund të kontribuojnë në trajtimin e Leonidit, i cili aktualisht po trajtohet në Austri.

Po ashtu, të premten me 23.02.2024 në ora 12, në gjimnazin e qytetit të Shkupit Georgi do të mbahet pazari i madh humanitar i punimeve të gjimnazistëve nga të gjitha 23 shkollat ​​e mesme nën juridiksionin e Qytetit të Shkupit. Dimitrov.

Qyteti i Shkupit është qytet i solidaritetit, humanizmit dhe kujdesit, për hir të fëmijëve tanë dhe për kategoritë më të cenueshme të qytetarëve që kanë më shumë nevojë për ne.

Exit mobile version