Rama fton shqiptarët të kontribuojnë për gjobën ndaj Shaqirit dhe Xhakës

Pasi FIFA gjobiti futbollistët shqiptarë që luajnë me Zvicrën, Xherdan Shaqirin dhe Granit Xhakën, pas festimit të golave me shqiponjë, reagon edhe kryeministri Edi Rama.

Marketing

Ai u bën thirrje shqiptarëve që të kontribuojnë në pagesën e gjobës.

Ndër të tjera ai shkruan se shenja e duarve shqiponjë është shenja jonë dalluese e komunikimit në raste gëzimi dhe me keqardhje për ata që e keqinterpretuan shenjën e gëzimit krejt spontan nga një moment i bukur sportiv

Reagimi i Ramës

MOS KINI FRIKE NGA SHQIPONJA

është emri i llogarisë bankare ku gjithkush mund të japë një kontribut simbolik, për të paguar gjobën absurde të FIFA-s ndaj Granit Xhakës dhe Xherdan Shaqiri

Shenja e duarve shqiponjë është shenja jonë dalluese e komunikimit në raste gëzimi dhe me keqardhje për ata që e keqinterpretuan shenjën e gëzimit krejt spontan nga një moment i bukur sportiv, në Raiffeisen Bank është hapur llogaria MOS KINI FRIKE NGA SHQIPONJA

Kjo llogari u hap falë nxitjes së shumë miqve të këtij rrjeti social nga e gjithë bota, si falenderim e mirënjohje për dy sportistët që ngritën peshë në një gëzim sportiv miliona shqiptarë.

 

Marketing