Restoranti i haraçinasit nominohet mes restoranteve më të mira në Irlandë

Restoranti Sorrentos është nominuar mes restoranteve më të mira në Irlandë. Pronar i këtij restoranti është Reshat Ramadani nga Haraçina e Shkupit, shkruan Gazeta Lajm.

Marketing

Sipad pronarit Ramadani, restoranti i tij është nominuar me propozim të klientëve të restorantit. “Është një nder për mua dhe për mbar ekipin e restorantit të nominohemi mes restoranteve më të mira në Irlandë.

Kjo tregon se puna dhe angazhimi vlerësohet herdo kurë”, deklaroi Reshat Ramadani për Gazetën Lajm. Ai jeton në Irlandë më shumë se 15 vite.