Limuzina 7 tonëshe e dizajnuar për Vladimir Putin, do të shitet edhe për botën (FOTO)

Nëse dëshironi të keni një makinë si të Vladimir Putin, tashmë keni shansin nëse xhepi ua përballon.

Marketing

Në Shfaqjen e Makinave në Gjenevë, prodhuesi Rus i makinave Aurus, prezantoi makinën Senat Limousine L700, një ri-mishërim i Rolls-Royce.

Debutimi në Evropë i makinës vjen për ata perëndimorë të kripur në para si yje pop apo liderë biznesesh.

Kompania prezantoi një model i cili u ndërtua rreth një lideri. Kjo makinë u dizajnua me Putin në mendje i cili ka drejtuar vetë një Aurus.

“Ai është shumë i interesuar rreth teknologjisë dhe më shumë ti provojë vetë,” tha CEO i Aurus Franz Gerhard Hilgert për Putinin. “Përpara se ta pëlqejë diçka, ai dëshiron ta kuptojë, të mësojë sesi funksionon.”

Ndërsa modeli që do të shitet për masat nuk është aq i sigurtë sa ai i prodhuar posacërisht për Putinin, L700 vjen në një version të blinduar 7 tonësh ndërsa ofrohet edhe një version normal.

Hilgert tha se makina ka 600 kuaj fuqi dhe një kambio automatike, e gjitha “Made in Russia.”

Ekzekutivët dëshirojnë të fillojnë shitjet e modelit në Evropë vitin e ardhshëm ose deri më 2021. Çmimi i makinës bëhet i ditur muajin e ardhshëm.

 

 

Marketing