Sa larg është rruga e Arbërit dhe rruga Shkup-Bllacë, flet ministri Bekteshi (Video)

Ministër i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi në intervistën në TV 21 flet për aktivitetet sa i përket rrugës Shkup-Bllacë dhe rrugën e Arbërit.

Marketing
Marketing