Zaev: Ditë e madhe për Maqedoninë

Edhe një ditë e madhe për Maqedoninë. Edhe një mirënjohje e madhe për vendin tonë, ka shkruar në Fejsbuk kryeministri Zoran Zaev, i kënaqur më rastin e ndarjes së datës për fillim negociatave të Maqedonisë me BE-në.

Marketing

“Këshilli i ministrave për punë të jashtme të vendeve anëtare të BE-së në seancën e sotme miratoi vendim për negociata për anëtarësimin e Maqedonisë në qershor 2019. BE dhe liderët e vendeve anëtare e njohën Maqedoninë si vend të ndryshimeve pozitive, të procesit dinamik të reformave, inklzuvitetet dhe dialogut shoqëror”, ka thënë Zaev.

Marketing