Sahidja befason me veshjen e radhës, nuk e kemi parë asnjëherë kështu

Është ndër më të përmendurat, së bashku me motrën e saj, me të cilën ngado që marrin pjesë, bëjnë atmosferë që mbahet mend.

Edhe në rrjetet sociale janë tejet aktive duke ndarë me ndjekësit detaje nga koncertet e ndryshme por edhe nga përditshmëria.

Marketing

E kësaj here, ndryshe nga fustanet dhe veshjet elegante me të cilat jemi mësuar ta shohim, ajo vjen e veshur sportive, duke befasuar me pamjen aq rinore.

Për më tepër, fotografia në vazhdim vërtetë se është komentuar dhe pëlqyer shumë, e sigurisht do iu pëlqejë edhe juve.