Ballina Showbiz “Sara dhe Ledri janë duke jetuar bashkë, kishin vetëm…”

“Sara dhe Ledri janë duke jetuar bashkë, kishin vetëm…”

Ka muaj të tërë që është duke u komentuar ndarja e Ledri Vulës dhe Sara Hoxhës.

Në lidhje me këto pretendime, deri më sot asnjëri prej tyre nuk kanë dhënë ndonjë përgjigjje edhe pse janë pyetur shumë herë.

Marketing

Sipas OraNews dyshja nuk janë ndarë. Mes tyre ka patur vetëm krizë.

“Burime të sigurta pranë dyshes na kanë konfirmuar se ata janë në krahët e njëri-tjetrit sërish. Krizë ka patur, nuk ka qenë për lojë mediatike e për klikime, siç përflitet. Tani kanë gjetur rrugët për te njëri-tjetri sërish dhe jetojnë bashkë, me vajzën e tyre Poem Blu, të lumtur”, thuhet në lajmin e publikuar nga ky medum.

A është apo jo i vërtetë ky lajm mbetet ta shohim.

Marketing
Exit mobile version