Sela në luftë klanesh nga Shqipëria dhe Struga, kërkon sigurim nga MPB-ja?

Luftë mes klaneve, atë nga Shqipëria dhe Struga mes klanit të Ziadin Selës. Kjo është edhe arsyeja që lideri i ASH-së, Ziadin Sela ka kërkuar nga MPB-ja të ketë edhe sigurim nga policia. Siç mësohet jozyrtarisht MPB-ja ia ka aprovuar që Sela ditëve në vijim të ketë edhe sigurim të MPB-së.

Marketing

Nuk dihet ende pse gjithë kjo ashpërsi mes këtyre klaneve, por nga ASH-ja e mohojnë se Sela ka nevojë për sigurim të tillë, pasi ai është deputet i popullit shqiptarë që nuk i ka bë dëm askujt, por vetëm të mira i ka dhënë këtij populli.

Nga MPB as nuk e mohojnë e as konfirmojnë, por thonë se ditëve në vijim do të ketë njoftim zyrtarë. Tetovasot