Selami pjesëmarrës në konferencën nga Programi i bashkëpunimit ndërkufitar ndërmjet Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë

Zv. Drejtori në Agjencionin për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural Abduselam Selami merr pjesë në Konferencën nga Programi i bashkëpunimit ndërkufitar ndërmjet Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë që po mbahet në Ohër.

Marketing

“Në Ohër pjesëmarrës në konferencën nga Programi i bashkëpunimit ndërkufitar ndërmjet Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë nën moton “Krijojmë një të ardhme të përbashkët”.
Ky program financohet nga Bashkimi Evropian” – shprehet Selami.