Shërohet montazheri, publikohet më në fund intervista e Afronës me Bleron

Më në fund është publikuar podcasti i Bleros dhe Afronës, promo e së cilit nxiti shumë reagime e kureshtje në publik.

Marketing

“Pse nuk na ka funksionuar martesa Blerim?” Kjo ka qenë njëra ndër pyetjet e Afronës për Bleron.

Kjo intervistë është publikuar pas disa dramave. Këngëtari Blero kishte akuzuar Afronën se ka shfyrtëzuar këtë intervistë në interes të tij.

Por, më pas kur u pyet se pse nuk është publikuar intervista ende, ai ishte përgjigjur se montazheri i Afronës ka qenë i sëmurë.  https://youtu.be/e1MrUUkcXxk

Marketing