Shkup, Autobisë përfshihet nga zjarri, njerëzit në panik dalin prej tij (VIDEO)

Në bulevardin Aradhat partizane në Shkup është djegur një ajutobus dykatësh, transmeton Aktuale.mk

Marketing

Bëhet fjalë për autobusin numër 2 i cili lëviz në relacionin Autokomandë-Saraj.

Udhëtarët në panik kanë lëshuar autobusin duke zbritur nga ai në stacion në afërsi të qendrës tregtare Antiko në Karposh 4.

Sipas dëshmive të tyre në disa stacione autobusit i kkardhurë një erë e keqe dhe papritmas ka shpërthyer zjarri dh. Në mesin e tyre nuk ka të lënduar.

Në vendin e ngjarjes menjëherë kanë dalë ekipet e zjarrfikësve dhe të policisë.

Marketing