Shtohet numri i viktimave nga cikloni Fani

Shteti lindor i Odishës u godit nga cikloni Fani, para se ky i fundit të drejtohej nga verilindja për të goditur dhe Bangldeshin.

Marketing

Mjaft shtëpi janë dëmtuar në bregdetin e Purisë dhe deri më tani 12 persona janë shpallur të vdekur nga cikloni më i fortë që ka goditur Indinë këto 5 vitet e fundit.

Dhjetra fshatra në bregun e Bangladeshit janë përmbytur nga vala e madhe e stuhisë.

Stuhia shkatërroi disa shtëpi në rrethin e Noakhali-t, ku një fëmijë 2-vjeçar është gjetur i vdekur dhe rreth 30 të tjerë të plagosur.