Sonte protestë kundër ndryshimeve kushtetuese në Shkup

Sonte në orën 18:30, në Shkup do të mbahet protestë e qytetarëve nga e gjithë Maqedonia kundër ndryshimeve kushtetues.

Protesta është paralajmëruar nëpërmjet rrjeteve sociale.
Protesta pritet të jetë masive kryesisht nga qytetarët e Shkupit, si dhe qytetarë nga qytete të tjera, veçanërisht pasi ka transport të organizuar.