Sot në Gostivar konventa e promovimit të kandidatit presidencial, Arben Taravari

Në Gostivar sot do të mbahet koventa për promovimin e Arben Taravarit si kandidat për president nga koalicioni VLEN.

Marketing

Konventa do të zhvillohet në sallën “Rinia” në ora 19:00 në Gostivar, ku do të jenë anëtarë dhe simpatizantë të koalicionit opozitar shqiptar VLEN.