Sulltani i Zhelinës për 7 muaj filloi t’i mbushe 7 gropa

Kryetari i komunës së Zhelinës, Blerim Sejdiu i cili njihet në opinion si Sulltani i Zhelinës sot ka promovuar edhe punët e para të tij si kryetar. Ai është që 7 muaj kryetar dhe përpos 7 selfieve që ka bërë sot i mbushen 7 gropa.

Marketing

Ndryshe Sulltani i Zhelinës është kryetari i vetëm në rajon i cili ka premtuar se vitin e parë të mandatit të tij do të investojë 60 milionë euro. /TS/

Marketing