Takim “sekret” mes Ledion Liços dhe Egla Cenos, publikohet fotoja

Fituesja e BBVA3 Egla Ceno dhe moderatori i të njëjtit spektakël i cili ka konfirmuar se do jetë në timon edhe për BBVA4 Ledion Liço, janë fotografuar në një tavolinë takimi përballë njëri tjetrit.

Marketing

Kujtojmë se pas show-t, aktorja nuk është parë shumë dhe daljet e saj publike kanë qënë minimale, ndaj na lë vend për të menduar se ky takim është shumë i rëndësishëm për të.

Një miqësi e re apo një projekt i ri e bashkoi dyshen? Në mos ne, koha do ta tregojë patjetër… 

Marketing