Tani mund të bëni shoping në Instagram

Instagrami po vazhdon të sjellë risi për të i ndihmuar më shumë përdoruesve të saj rreth çdo gjëje.

Marketing

Nga tash e tutje mund të bëni shoping në Instagram.

Nëse ju pëlqen ndonjë veshje mund ta shikoni sa kushton dhe nga cila firmë është.
Por Instagram nuk lejon të vendoset veshje e çdo lloj firme.