E godet skulpturën me shuplak, policia e detyron të kërkoj falje

Policia e kryeqytetit të Bjellorusisë, Minskit e ka detyruar një djalosh të kërkoj falje pasi e goditi skulpturën e një polici.

Shërbimi i shtypit të ministrisë e ka postuar videon ku djaloshi kërkon falje.

Incidenti ndodhi gjatë ditës së djeshme. Një oficer i policisë thotë në video: “Unë e ndjeka dhe e kapa huliganin”.
Djaloshi që e goditi me shuplak ishte 16 vjeç dhe arsyeja se pse e bërë këtë veprim ishte se dëshironte të dukej “Cool”.