Të dielën nënshkruhet marrëveshja e arritur mes Maqedonisë dhe Greqisë

Marrëveshja e cila u arrit të martën më 12 qershor mes qeverive të Maqedonisë dhe Greqisë për çështjen e emrit, pritet të nënshkruhet të dielën në Prespë.

Marketing

Të dy kryeministrat Zoran Zaev dhe Aleksis Cipras, pritet të takohen në qytetin e Prespës për nënshkrimin e kësaj marrëveshje.
Pas nënshkrimit të marrëveshjes vazhdohet me dreke në Prespë.

Marketing