Tenton të futet në Tabanoc me dokumentacion të falsifikuar

Në vendkalimin kufitar Tabanoc mbrëmë në ora 21.50 gjatë kontrollit është konstatuar se Xh.M (24) nga Shkupi i evidentuar për mbajtjen e masës së burgimit është arrestuar dhe dorëzuar tek autoritetet policore.

Marketing

Në të njejtin vendkalim dje rreth orës 13.30 minuta policia ka arrestuar I.G (52) nga Shqipëria për shkak të dyshimeve se ka pasur pasaportë të dëmtuar (falso) me vulë të fshirë. Ai është arrestuar dhe është dorëzuar tek autoritetet policore.

Marketing