Tërhiqet akuza për një person në tentim vrasjen ndaj Selës

Prokuroia Publike Themelore në Shkup, e ka tërhequr akuzën për njërin nga të akuzuarit mbi tentim vrasjen ndaj Ziadin Selës, në Parlamentin e Maqedonisë më 27 prill, vitin e kaluar.

Marketing

Vendimi është sjellur pas analizave të videos së re, dhe nga të gjitha dëshmitë e deritanishme.

Është vërtetuar që personi Sasho Senkov nuk ka e ka kryer veprën me të cilën ngarkohet.

Për dy persona të tjerë, akuza është rikualifikuar, nga tentim vrasje në vepër penale, dhunë.
Për 7 nga 10 të akuzuarit qëndron akuza për tentim vrasje.

Marketing