U ndanë në sytë e të gjithëve, Blero dhe Afrona pajtohen sërish?

Afrona dhe Blero janë ndarë dhe pajtuar disa herë.

Marketing

Ama ata si fëmijë sa herë që ndahen heqin njëri tjetrin nga Instagrami dhe fshijnë edhe fotografitë duke ia treguar kështu të gjithëve.

Edhe këtë herë ata bënë të njëjtën gjë, por u pajruan prapë.

Mbrëmjen e djeshme Afrona postoi një foto të të dyve dhe shkruante se çdo lidhje ka ulje e ngritje.

“Asnjë lidhje nuk është perfekte. Çdo lidhje ka ulje dhe ngritje. Ata që i kalojnë të gjitha, janë vërtet të dashuruar”, shkruan Afrona.

Marketing