Ushqimeve që duhet ti thoni “Jo” për të pasur barkun që dëshironi

Ne të gjithë duam të kemi një bark të sheshtë, por a dini se yndyrna në zonën e barkut është më e vështira për t’u hequr?

Marketing

Ndoshta ju ushtroni shumë aktivitet fizik, por a dini që duhet të punoni edhe më shumë me regjimin tuaj ushqimor?

Ka disa ushqime që ndikojnë direkt në dhjamin në zonën e barkut dhe nuk ju lejojnë të keni belin e tonifikuar dhe në formë që keni ëndërruar gjithmonë.

Mësoni t’u thoni “Jo” këtyre ushqimeve për të pasur barkun me forma që gjithmonë keni ëndërruar. Mos harroni edhe palestrën, apo sportet e tjera të ndryshme.

Hiqni dorë nga këto produkte:

Pijet alkoolike
Pijet me gaz
Çamçakëzat
Ushqimeve të fast food
Majoneza
Patatet e skuqura
Akulloret
Fasulet
Ëmbëlsirat