Versioni i Policisë për tragjedinë e Gostivarit

“Në qytetin e Gostivarit në rrjedhën e lumit Vardar ka qenë e sulmuar një vajzë 17 vjeçare nga fshati Zdunjë e Gostivarit e cila gjatë tentimit të ikjes dhe për tu mbrojtur nga qenët endacak, është rrëzuar në rrjedhën e lumit Vardar, ku menjëherë pas denoncimit të rastit janë marrë të gjitha masat dhe aktivitetet për gjetjen e vajzës, ku në ora 22:30 minuta e njëjta është gjetur trupi i pajetë i saj në afërsi të urës në fshatin Balindoll.

Marketing

Janë kryer hetimet në vendin e ngjarjes ku me urdhër të gjykatësit hetues, trupi i pajetë i vajzës është dorëzuar për obduksion”, deklaroi Fatmir Rexhepi, zëdhënës i SPB-Tetovë.