Vështirë ta dalloni Diona Fonën nga motra e saj simpatike!

Këngëtarja simpatike Diona Fona, jo fort gjatë në muzikë, por me perspektivë dhe qëllime të qarta për karrierën e saj.

Marketing

Bukuroshja shqiptare, po del të jetë një artsite mjaft e zonja që pos super vokalit, ka edhe pamjen si element mjaft i nevojshëm në paraqitje ditëve të sotme.

Por, nëse do mendonit se është aq unike sa të mos gëzojë askush tiparet e saj të fytyrës, atëherë gaboheni.

Do e vërtetoni të kundërtëtn, pasi të shihni motrën bukuroshe të Diona Fonës, Blertën e cila nuk dihet nëse njësoj si bukurinë e ka edhe talentin e motrës për muzikë.