Video e re e festës pas golit të Shaqirit, shikoni si u “tërbuan” serbët

Dita e premte ishte një ditë feste për të gjithë zviceranët, pasi arriti të përmbyste Serbinë me 2 gola të shqiptarëve Xhaka dhe Shaqiri.

Marketing

Festimet e tyre të golit po bëjnë shumë bujë edhe në shtypin ndërkombëtar.

Ata nuk mundën ti ndalnin emocionet gjatë festimit.

Kjo ka sjellë edhe shumë reagime nga serbët.

Një video interesante është e xhiruar nga shkallët e stadiumit ku shihet qartë se gjatë festimit serbët i ofendojnë shqiptarët duke i treguar gishtin e mesit dhe duke i gjuajtur.

Për më shumë video më poshtë: