Votimi në Kërçovë zhvillohet pa probleme

Votimi në të gjitha 115 vendvotimet në komunën e Kërçovës në rrethin e parë të zgjedhjeve presidenciale filloi në kohë.

Marketing

Kryetarja e Komisioni Komunal Zgjedhor, Antigona Seferi informoi se deri më tani votimi zhvillohet rrjedhshëm dhe pa probleme në të gjitha vendvotimet në tërë territorin e komunës së Kërçovës, ku të drejtë vote kanë gjithsej 50.296 votues.