Xhamia e Dëshmorëve në Haraçinë më 11 qershor organizon duanë e hatmes Kuranore

Përmes një njoftimi për media, xhamia e Dëshmorëve në Haraçinë në krye me hoxhën Daut Bajrami njofton gjithë familjarët e dëshmorëve, të veteranëve dhe bashkëluftëtarët se më datë 11 qershor ditën e hënë do të organizojë duanë e hatmes kuranore.

Marketing

Xhamia e Dëshmorëve në Haraçinë në krye me hoxhë Daut Bajrami njofton Familiarët e Dëshmorëve, familijarët e Veteranëve, bashkëluftarët e Tyre, qytetarët e Haraçinës dhe mbarë popullaten shqiptare se me datë 11.06.2018 dita e hanë pas namazit të iqinis për nderë të ditës së Kadrit si shumë vjetë edhe sivjet do të bëhet duaja e hatmes K’uranore që e pregaditi hoxhë Daut Bajrami enkas për Dëshmorët e Kombit dhe Veteranët e luftës. Jeni të mirëseardhur.

Marketing