Zaev: Bëj thirrje për përgjegjësi urgjente nga secili që ka bërë nepotizëm

Kryeministri dhe kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev në tribunën e sontme në qendër të Prilepit bëri thirrje për përgjegjësi politike dhe profesionale nga secili që ka bërë nepotizëm dhe ka mohuar të drejtën e qytetarëve.

Marketing

Vetëm ashtu, theksoi, do ta rregullojmë shtetin dhe kursesi në mënyrë tjetër.

“Ja sot vendimet, drejtpërdrejt urdhëroj të gjithë, menjëherë të tërhiqen nga vendet e punës ku janë. Vetëm ashtu do të funksionojë sistemi. Komisioni shtetëror për antikorrupsion është institucion i pavarur dhe pres t’i kumtojë rezultatet që i paralajmëroi edhe për palën tjetër sepse ata ishin shembulli për nepotizëm në shtet dhe tërë punësimin partiak, por edhe farefisnor. Pres edhe për palën tjetër”, shtoi Zaev.