Zaev shtron iftar, ja kush ishte në tavolinë pran tij (FOTO)

Sonte kryeministri Zaev organizoi iftar në nder të Muajit të shenjtë të Ramazanit ku morën pjesë kryetari i parlamentit Talat Xhferi, deputetë, anëtarë dhe këshilltarë të qeverisë, kryetar komunal dhe bashkëpunëtorë të tyre të jashtëm, përfaqësues të Bashkësisë Islame në krye me Sulejman Rexhepin.

Marketing