“Zgjedhjet”, Shilegov: Nuk përjashtohet mundësia e përgjegjësisë individuale

Kreu i qytetit të Shkupit Petre Shilegov nuk përjashton mundësin që pas zgjedhjeve të kërkohet përgjegjësi individuale brenda strukturave të partisë së tij për uljen drastike të votave, përfshi edhe qytetin e Shkupit. Shilegov madje tha se ai dhe partia e tij e kanë marrë porosinë e qytetarëve.

Marketing

Megjithatë apelon deri tek qytetarët se pavarësisht pakënaqësisë ndaj LSDM-së duhet të dalin në zgjedhje të votojnë sa më masovikishtë dhe të mos e dënojnë dhe kthejnë shtetin prapa.