Ademi: Me nobelistin shqiptar Prof.Dr.Ferid Murad (Video)

Te Prof. Dr. Ferid Muradi shohim frymëzim për të lënë gjurmë të pashlyeshme në punën dhe veprimtarinë tonë, si dhe në krijimin e vlerave në fushën e arsimit dhe të shkencës., ka shkrua në profilin e tij në facebook ministri i Arsimit dhe Shkencës Arbër Ademi.

Marketing

Me nobelistin shqiptar Prof.Dr.Ferid Murad

Te Prof. Dr. Ferid Muradi shohim frymëzim për të lënë gjurmë të pashlyeshme në punën dhe veprimtarinë tonë, si dhe në krijimin e vlerave në fushën e arsimit dhe të shkencës.

Publiée par Arbër Ademi sur Mardi 19 juin 2018