Aktvendimi për Gruevskin, gardh përreth gjykatës

Pasdite përpara Gjykatës Themelore Shkup 1, filluan të vendosen barrikada metalike. Siç informon Fokus, kjo ndodh për shkak të shpalljes së nesërme të aktvendimit për ish-kryeministrin Nikolla Gruevski për rastin “Tank” dhe protestat e mundshme përpara Gjykatës.

Marketing

Në rrjetet sociale, veç më po qarkullojnë thirrjet për protesta nesër përpara Gjykatës Themelore.