Ballina Showbiz Bubulina Krasniqit i ngel hatri në Teutën

Bubulina Krasniqit i ngel hatri në Teutën

E gjithë familja janë të njohur. Dikush në publicistikë, muzikë, aktrim, letërsi… 

Familja Krasniqi familje e madhe dhe thuajse secili anëtar i njohur mirë për publikun.

Marketing

Për Bajram, familja e gjerë janë mbledhur në një vend e kanë pozuar së bashku. Në fytyrat e të gjithëve ka buzëqeshje dhe ata duken mëse të lumtur.

Në të vërtet, në foto nuk janë të gjithë, pasi mungon Bubulina me familje. Këngëtares i ka mbetur hatri që Teuta nuk i ka përmendur poshtë fotos, shkruan “Kosovarja”.

Ja çka thotë ajo…

Marketing
Exit mobile version