Çekia dhuron 1 milion euro për nevojat e MPB-së

Ministri i brendshëm i Republikës së Maqedonisë, Oliver Spaaovski dhe ambasadori i Çekise Mirosllav Toman nënshkruan sot një marrëveshje përmes së cilës Republika Çeke do të dhuroj një milion euro për nevojat e MPB-së.

Marketing

Mjetet dedikohen për aparaturë dhe menaxhim me krizën e migrantëve.