Çerek finalet e sotme: Spanja me Rusinë dhe Kroacia me Danimarkën

Çerek finalet e sotme: Spanja me Rusinë dhe Kroacia me Danimarkën

Marketing

Sot do të mbahen dy çerek finalet e dyta të kampionatit botëror Rusia 2018

Gjatë orës  16:00 mund ta ndiqni ndeshjen ku luan Spanja dhe Rusia, kurse me fillim nga ora 20:00 do të luajnë Kroacia kundër Danimarkës.

Favoritë të këtyre ndeshjeve janë Spanja dhe Kroacia që mendohet se do të luajnë në gjysmë finalen e kampionatit.

Marketing