Çfarë hanë shqiptarët?! (VIDEO)

Ato janë medikamente të ndaluara prej mëse 20 vitesh në të gjithë BE-në, pasi akuzohen si shkaktare të mundshëm të kancerit. Megjithatë, në Shqipëri ende përdoren ilegalisht për kafshët, e që më pas, përmes konsumit të produkteve të tyre kalon tek njerëzit.

Marketing

“Gjurmë Shqiptare” e gazetarit Marin Mema denoncon skandalin e përdorimit të medikamenteve të ndaluara te kafshët.

Të kujtojmë që kohë më parë edhe në Kosovë shpërthye skandali me mishin e prishur i cili shitej lirshëm nëpër tregjet dhe marketet e Kosovës.

Cilat janë këto ilaçe të ndaluara në Bashkimin Evropian mëse 20 vite më parë? Si duhet t’i shmangim dhe a fshehin shumë prej tyre sëmundje të rrezikshme për konsumatorët?