Dimri, stina kur BMW-të duhet të mbyllen në garazh

Më e mirë Audi, Mercedes apo BMW kur bie borë? Kjo pyetje ka përgjigje të llojllojshme dhe mendime të ndryshme mes fansave të këtyre makinave, sidomos edhe në Kosovë.

Marketing

Mirëpo një gjë është e sigurt: BMW dhe Mercedes-Benz nuk mund të mburren edhe aq shumë në këtë aspekt, ndonëse tiparet xDrive dhe 4Matic kanë përparuar viteve të fundit. E njejta gjë nuk mund të thuhet edhe për Audi, e cila shquhet për aftësi të mira në borë.

Në videot e mëposhtme janë disa nga qindra raste kur makinat BMW dëshpërojnë në terrenin me borë.