Drejtpërdrejtë: Konferencë shtypi e kryeministrit Zaev dhe kancelarit austriak Kurc

Në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë në vijim është konferenca për shtyp e kryeministrit Zoran Zaev dhe kancelarit austriak, Sebastian Kurc.

Marketing

 

Marketing