Erdogan: Evropa nuk lejon tubimet e AK Partisë ndërsa lejon tubimet terroriste

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan kritikoi sot vendet evropiane të cilat nuk lejuan tubimet e AK Partisë ndërsa në të njëjtën kohë lejuan terroristët të mbajnë tubime nëpër sheshet evropiane. Erdoğan tha se Bosnjë e Hercegovina i dha leksion Evropës, raporton Anadolu Agency (AA).
“Vendet që lejojnë terroristët e PKK, YPG, PYD, HDP të mbajnë tubime nëpër sheshet evropiane dhe nuk lejojnë Partinë AK, mbyllin sallat. Doni apo nuk doni, Bosnjë e Hercegovina ju dha një leksion të mirë. Aktualisht jemi në Erzurum, kjo ju mjafton”, ka thënë Erdoğan.

Marketing