Fondacioni i Shakira’s ndërton dy shkolla të reja në Kolumbi

Shakira ka hedhur themelet e dy shkollave në Kolumbi, vendin e saj ë lindjes, derisa përfundoi turneun botëror pesëmujor që përfshinte ndalesa në Gjermani, Brazil dhe SHBA.

Marketing

Këngëtarja vizitoi qytetin historik të Cartagena të premten dhe vendosi tullat e para për një shkollë që do të shërbejë për rreth 1 mijë fëmijë.

Ajo pastaj shkoj në qytetin e Barranquilla kur inauguroi ndërtimin e një strukture të ngjashme para dhjetëra adhuruesve.

Ndërtimi i shkollave do të financohet nga Pies Descalzos, një fondacion i drejtuar nga Shakira, që aktualisht menaxhon tre shkolla për fëmijët.

Shakira përfundon turneun e saj El Dorado të shtunën në Bogota.